AB-MARPO  RENOVATIONS VOF, GEWOON STEENGOED!

 

Info voor onze (toekomstige) klanten.

 

Geachte klant,

Wij zijn vaklieden uit Tsjechie en zījn, na de toetreding van ons land tot de EU, hier in Nederland, middels een vennootschap onder firma, 

ons eigen renovatiebedrijf gestart, waarbij wij inmiddels vele daken en gevels van herenhuizen gerenoveerd hebben tegen zeer betaalbare prijzen.Maar natuurlijk kunnen wij alles in en om het huis weer mooi maken, wij zijn immers een all-round en vakbekwaam renovatiebedrij f.

Over gevels renoveren vertellen wij graag het volgende.

Diverse klanten hebben reeds met eenvoud de conclusie kunnen trekken, dat het geheel in nieuwstaat brengen van een oude gevel niet duur hoeft te zijn. Maar dan wilt u natuurlijk ook weten wat voor kwalteit u kunt verwachten...

Onze klanten zijn, na voltooiing van de renovatie, altijd zeer complimenteus over het door ons geleverde werk.

Wij adviseren mogelijke nieuwe klanten een kijkje te nemen naar onze "referentie-huizen" in de Amperestraat(zijstraat Valkenboslaan) t.w. nrs 10,14 en 16.

Wij hebben meerdere huizen onder handen genomen, maar juist bij deze ziet men het grote kwalteitsverschil vergeleken bij de nrs. 18 en 20 uit die straat, welke huizen door een ander voegbedrijf werden uitgevoerd. Hier ziet men dat de voeg veel te grof is(te veel zand) en op vele plaatsen, vooral in de hoeken, niet netjes afsluit. Wij brengen een zgn. platvol voeg enigszins verzonken aan, dat is wel wat meer werk, maar dat geeft eeen veel nettere afwerking dan dat het voegcement gewoon gelijk met de steen wordt afgesmeerd. Dit is dus bij het werk van alle andere voegbedrijven in Nederland helaas het geval. Een knipvoeg aanbrengen is natuurlijk ook mogelijk alleen kost dat wel de helft meer vanwege het vele extra werk dat daarmee gemoeid is.

Een ander goed bewijs van vakwerk kan men constateren bij het verschil tussen de gevels van de door ons gevoegde panden Fahrenheitstraat 264, 266 en 268, enerzijds (linkerdeel portiek) en de drie panden rechts ervan anderzijds (rechterdeel portiek), dat door een ander voegbedrijf werd uitgevoerd. Het is echt een inspeetie waard en de prijs-kwaliteit verhouding spreekt dan voor zich. Als voorbeeld van een prachtig door ons gekniptvoegde gevel zou u even langs het pand Statenlaan 71 (Statenkwartier) moeten rijden voor een goede indruk.

Ook realiseren onze opdrachtgevers vaak niet dat een oude voeg voor ten minste 2 cm diep uitgeslepen en vernieuwd dient te worden! Indien huizen (na 100 jaar) opnieuw gestukadoord dienen te worden, dan levert Ab-Marpo op dat gebied ook het mooiste (vak)werk af. Ons pleisterwerk is altijd vlak, glad en strak afgewerkt.(voorbeeld Fahrenheitstr.264 achterhuis).

Met wit voegcement en zilverzand ontstaat een mooie gladde nagenoeg witte voeg, indien gewenst. (Het voegwerk van toen was namelijk ook wit maar men mengde de mortel met veel kalk, daardoor is dat oude voegwerk vergeleken met de materialen van nu erg zwak. (zie foto van wit voegwerk aan het pand van Slingelandtstraat 52). Voegen met een kleurtje erin hoort overigens ook tot de mogelijkheden.(De voeynaterialen worden dan gemengd met een kleurstof).

Onlangs voerden wij, naar alle tevredenheid van de klant, ook een interne restauratie uit van het monumentale woonhuis van de ambassadeur van Italie aan de Sofialaan 1 en het ambassadegebouw aan de Alexanderstraat 12(tel.nr. Italiaanse Ambassade 070-3021040, vragen naar de heer Guarnieri).

 

Getuige de vele complimenten, mogen wij bogen op onze uitstekende ambachtelijke kwaliteiten en resultaten en onze uitstekende serviceverlening. Wij ruimen tijdens een renovatie altijd dagelijks op, komen altijd onze afspraken na en zorgen tijdens de werkzaamheden voor zo min mogelijk overlast voor u en uw buren.

Indien u daar prijs op stelt kunnen wij u voor nog meer zekerheid, met meerdere (oud)-klanten in contact brengen, of u meerdere referentieadressen geven.

Wij hopen u met deze informatie en ons bezoek aan uw huis een goede eerste indruk te hebben gegeven en hopen een offerte te mogen uitbrengen, indien u dit nog niet zou zijn gebeurd. Uiteraard bent u altijd welkom om op ons kantoor aan de Stadhouderslaan 2 (tegenover het grote witte huis van de Arubaanse Ambassade) bij een kopje koffie vrijblijvend het een en ander met ons door te nemen. Een eventueel daaruit voortvloeiende order zien wij dan met enthousiasme van u tegemoet! Inmiddels verblijven wij,

met vriendelijke groet,

Ab-Marpo.

Pieter Polehla, voorman.